Znamo da vas jako zanimaju svi detalji oko sadašnjosti i budućnosti projekta Europske prijestolnice kulture. Stoga, kako smo nedavno i obećali, krećemo s javnim druženjima, kampanjom Budimo na mi, direktne razgovore s vama, direktnim ljudima.

Četvrtkom u četiri počevši od 16. 11., kod Malog salona na Korzu ispred Radio Rijeke ili u slučaju lošeg vremena u unutrašnjosti Narodne čitaonice, očekujte EPK tandeme koji će odgovarati na vaša pitanja o projektu. Prvi tandem činit će umjetnički direktor Rijeke 2020 – EPK Slaven Tolj i voditeljica odnosa s javnošću Jelena Androić.

Da bismo bolje razumjeli kako ćemo surađivati, moramo što više i što direktnije razgovarati. Stalo nam je da čujemo sve o vašim očekivanjima, ali i da vam ispripovijedamo sve o našim planovima. Nema boljeg načina nego direktno, u lice, i stoga vas zovemo da nas svaki tjedan posjetite kod Malog salona na Korzu.

Razgovori nisu zamišljeni u formatu tribina ni okruglih stolova već kao manja, intimnija druženja. Ne brinite, svi ćete uhvatiti svoju priliku za razgovor jer događanje će se ponavljati iz tjedna u tjedan.

Vidimo se kod Malog salona, u četvrtak 16. 11. u 16 sati!