Vijesti

Noć kazališta 2015.

Ovogodišnja Noć kazališta održava se ove subote (21.11.) u Rijeci na tri lokacije. Za sedmu Noć kazališta Gradsko kazalište lutaka, HNK Ivana pl. Zajca i Kulturni centar Kalvarija pripremili su zanimljiv program.

GKL Rijeka svoj program najavljuje kao 3P.  Program počinje već u 11:00 s mjuziklom “Pepeljuga” s popularnom cijenom ulaznice od 10 kuna. Nakon predstave je organiziran razgovor s ansamblom u okviru “Malih lutkarskih razgovora”. U 20 sati će se održati koncert Palazzo Ploech i Puppet benda na koji je ulaz slobodan.

HNK Ivana pl. Zajca će svojim posjetiteljima u 18 sati otvoriti vrata i organizirati obilazak svih prostora Kazališta, od atrija i pozornice, kroz dvorane za probe i garderobe, foyera pa do tonske dvorane. U svakom od tih prostora Kazališta, članovi svih ansambala riječkog HNK, glumci, pjevači, plesači, članovi zbora i orkestra izvodit će program „Vaše kazalište – vama“. Za sudjelovanje u ovoj gledateljskoj turneji treba se na vrijeme prijaviti na blagajni i preuzeti propusnicu.

U Kulturnom centru Kalvarija biti će premijerno izvedena predstava „Autotrolej i mi 4 – The next generation“ na koju će ulaz biti slobodan uz prethodnu najavu, a tijekom večeri će se odvijati pregršt popratnih programa.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=lB03ZwphWiw[/embedyt]