Poslovni klub PartneRI

Mi smo zajednica poduzetnika koja želi aktivno doprinijeti razvoju kulture u našoj županiji te konkretnim akcijama u gradu i okolici stvarati nove vrijednosti, na korist svim građanima. U prvoj fazi namjeravamo financirati odabrane programe Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, no naš je dugoročni cilj potaknuti ulaganje u projekte u kulturi te postati platforma za razvoj obostrano korisnog partnerstva između poslovnog i kulturnog sektora.

O klubu

Vjerujemo u kulturu kao društvenu djelatnost, ali i kulturu poštovanja, povjerenja i partnerstva. Vjerujemo u poslovnu kulturu i kulturu življenja. Smatramo da čak i malim pomacima u tim poljima možemo učiniti Rijeku gradom s iznimnom kvalitetom života. Volimo svoj grad i vjerujemo da suradnjom između poslovnog i kulturnog sektora možemo graditi bolju budućnost Rijeke. Orijentirani smo na opipljive promjene, ali i promjene u društvenoj svijesti, oboje s poželjnim i dugotrajnim rezultatima u zajednici. Jedno je sigurno, bez aktivnosti nema ni napretka.

Poslovni klub PartneRI organiziran je kao udruga i djeluje na temelju članstva. Postanite našim članom i:

  • doprinesite razvoju lokalne zajednice te razvoju kulture društvene odgovornosti
  • budite dijelom najprestižnijeg kulturnog projekta Europske unije, te najvećeg kulturnog projekta u Hrvatskoj
  • utječite na povećanje međunarodne prepoznatljivosti grada i županije
  • dodatno se umrežite s poduzetnicima i kulturnim djelatnicima.

Članovi Poslovnog kluba PartneRI imaju priliku biti poslovni ambasadori Europske prijestolnice kulture, moći će promovirati Rijeku i Europsku prijestolnicu kulture u svojim tvrtkama, lokalnim zajednicama, poslovnim suradnjama na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.