RiHub

rasadnik kreativnog g.rada

RiHub je mjesto susreta, razmjene i zajedničkog djelovanja. U RiHubu održavat ćemo predstavljanja o uspješnim građanskim inicijativama diljem Europe i svijeta kako bismo pronašli one koje Riječane mogu nadahnuti na djelovanje.

O nama

Male potpore

Civilne inicijative
Predložite projekt koji unapređuje lokalnu zajednicu društveno-kulturnim i umjetničkim akcijama! Uključite susjede, prijatelje, rođake i kolege!
Jačajte solidarnost i socijalnu uključenost!
Više informacija

Zeleni val
Predložite projekt koji će zazeleniti Rijeku. Imate ideju kako doprinijeti zelenijim i urednijim javnim prostorima ili potaknuti sugrađane da budu ekološki odgovorniji? Prijavite je na Zeleni val!
Više informacija

Vijeće građana

Postanite dio Vijeća građana, predstavljajte stanovnike Rijeke u projektu Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture i odlučujte o prijedlozima svojih sugrađana!
Vijeće građana između pristiglih prijava ocjenjuje projekte u okviru programa Civilne inicijative i Zelenoga vala te ih predlaže za financiranje.
Odlučujte!
Više informacija

Coworking

Termin coworking označava privremeni i povremeni rad samozaposlenih osoba (nezavisnih profesionalaca odnosno freelancera, poduzetnika, članova virtualnih ili dislociranih timova), koji obavljaju djelatnosti u dijeljenom radnom prostoru.
Više informacija

Konferencijska dvorana

Konferencijska dvorana RiHuba prostor je u kojem RIJEKA 2020 d.o.o. realizira svoje programe i projekte, ali i svojim partnerima i sudionicima nudi mogućnost najma prostora za realizaciju vlastitih programa – seminara, prezentacija, javnih izvedbi ili konferencija.
Više informacija

RiHub