Od 22. do 24. studenog u Rijeci, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku (ul. Josipa Jurja Strossmayera 1) održava se međunarodna, interdisciplinarna konferencija Sudioničko upravljanje u kulturi: Istraživanje praksi, teorija i politika. URADIMO ZAJEDNO.

 

Organizira ju Zaklada “Kultura nova” u partnerstvu s Rijeka 2020 – EPK i u suradnji s European Cultural Foundation, u okviru projekta “Pristupi sudioničkom upravljanju u kulturi”.

U okviru programa konferencije gostovat će brojni izlagači, bit će organizirane plenarne sesije, prezentacije radova i otvoreni razgovori koji će obuhvatiti velik raspon tema povezanih s izazovima, ograničenjima, paradoksima i perspektivama s kojima se istraživanja, prakse i politike u području sudioničkog upravljanja u kulturi suočavaju.
Cjelokupan program provjerite OVDJE.

Konferencija je otvorena za studente, istraživače, teoretičare, kulturne djelatnike, umjetnike, predstavnike kulturnih i umjetničkih organizacija, aktiviste, stvaraoce i donosioce politika iz cijelog svijeta i različitih disciplina (antropologije, arhitekture, umjetnosti, menadžmenta u umjetnosti i kulturi, studija kulturnih politika, kulturalnih studija, studija razvoja, ekonomije, prava, filozofije, političkih znanosti, urbanizma i prostornog planiranja, sociologije i dr.)

Prijave su još uvijek otvorene a kako biste sudjelovali na konferenciji, molimo Vas da se prvo registrirate ovdje. Ulaznice možete kupiti na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima nakon izvršene registracije.

Konferencijska kotizacija uključuje mogućnost sudjelovanja na svim sesijama, umjetničkom programu, konferencijske materijale te obroke (osvježenje, ručak i večeru). Sudjelovanje na večernjim predavanjima je besplatno.

Konferenciju podržava UNESCO-v Međunarodni fond za kulturnu raznolikost i regionalni međuvladin forum Central European Initiative, a nosi oznaku mreže ENCATC.