U Visokoj poslovnoj školi PAR, u sklopu INCASO 2017: Creative Entrepreneurship, održana je prezentacija projekta Europske prijestolnice kulture Rijeka 2020 s naglaskom na karneval kao dio programa. 

Visoka poslovna škola već tradicionalno, sedmu godinu za redom, u veljači organizira Međunarodnu zimsku karnevalsku školu INCASO, koja se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Rijeke, obilježava na jedinstven način, Međunarodnom karnevalskom povorkom.

Ove godine INCASO se odvija na temu Kreativnog poduzetništva, a unutar sedmodnevnog programa (21.–27.02.2017.), studenti iz cijele Europe imaju priliku slušati o iskustvima mladih i kreativnih startup-ovaca. Program je ispunjen radionicama namijenjenim svim studentima zainteresirane za područje menadžmenta i kreativnog poduzetništva.

U sklopu Zimske karnevalske škole održana je prezentacija Rijeke kao Europske prijestolnice kulture 2020, a predstavljen je plan i program projekta te sedam programskih pravaca. Također, Lidija Nikočević, suradnica EPK projekta, održala je predavanje o karnevalskim običajima Rijeke i okolice istaknuvši razlike ruralnog i urbanog karnevala. Mladim studentima nastojalo se približiti riječko peto godišnje doba, a dr.sc. Nikočević detaljno je objasnila korjene karnevalske tradicije i običaja koji se njeguju dugi niz godina u riječkom zaleđu.