EPK je projekt koji po veličini i važnosti daleko premašuje sve dosadašnje kulturne projekte u gradu. Pothvat ovakvog intenziteta i obuhvata može iznijeti samo i isključivo cijeli grad, svaki njegov umjetnik, građanin, susjedstvo, ekipa, obrtnik, poduzeće, jednostavno svi.

Da bismo bolje razumjeli kako ćemo surađivati, moramo što više i što direktnije razgovarati. Stalo nam je da čujemo sve o vašim očekivanjima, ali i da vam ispripovijedamo sve o našim planovima. Nema boljeg načina nego direktno, u lice, i stoga vas zovemo da nas svaki tjedan posjetite kod Malog salona na Korzu, kao i povremeno na većim događanjima na drugim lokacijama po gradu.

Dok se ne vidimo, evo odgovora na najveće pitanje: Kako ćemo stići do 2020? U fazama.

Kulturnjaci

Drugo veliko pitanje je: kako se mogu uključiti? Evo odgovora za dvije bitne skupine partnera

EPK je prilika za razvoj cijele kulturne scene. Program ponajprije znači ulaganje u sve kulturne institucije, udruge u kulturi i kulturne djelatnike ovog grada. Nadamo se da će i one eksponencijalno rasti, programski i kadrovski.

Pri odabiru programa vodit ćemo se kustoskim pristupom no planiramo i participativno odlučivanje. 

Zvat ćemo vas

Upišite svoj e-mail i obavijestit ćemo vas o pozivima za participativne projekte.

Partneri

Partnerstva s EPK su sistematizirana u skladu sa sljedećom tablicom:

Glavni partneri
Grad Rijeka, Republika Hrvatska, Primorsko-goranska županija

Partnerski odnos s EPK

Kontaktirajte nas direktno na partnerstva@rijeka2020.eu, ili upišite svoj e-mail i poslat ćemo vam obavijest o sljedećem road-showu.