Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2

Kalendar

ic-date-accent 10. - 12.7.

Zvukom Preko Vode

Zvukom preko vode je novoosmišljeni festival na otvorenome koji će na jednom mjestu ujediniti niz umjetnosti u pravi ulični festival u Rijeci, smješten u prostor lučke infrastrukture kao simbola grada. Program će se odvijati 10. i 11. srpnja na lokaciji Exportdrvo u centru Rijeke.

ic-date-accent 11.7.

Challenge Tour Rijeka

Challenge Tour Rijeka druga je stanica najbolje turneje ekstremnih sportova jugoistočne Europe, a održat će se u subotu, 11. srpnja u Skateparku u Rijeci (Park Jože Vlahovića) od 10.00 sati.

ic-date-accent 12. - 19.7.
Slatko i slano

Murali uz more – Festival Rijeka murala

Internacionalni festival mural, graffiti i street arta, održat će se od 12 - 19. srpnja na atraktivnim lokacijama fasada u Vodovodnoj i Ružićevoj ulici, a okupit će poznate europske, regionalne i domaće umjetnike.

ic-date-accent 16. - 23.7.
Dječja kuća

Festival Tobogan

Tjedan dječjih radionica, predstava, koncerata, uličnih performansa, igara i filmskih projekcija te, već tradicionalno, atraktivno otvorenje na gradskim ulicama.

ic-date-accent 16.7.
Dječja kuća

Otvaranje 4. Festivala Tobogan

Spektakularno otvaranje festivala na gradskim ulicama glazbom, uličnim spektaklom i koncertom počinje u četvrtak, 16. srpnja u 19.00 sati na Trgu Ivana Klobučarića.

ic-date-accent 17. - 18.7.
Slatko i slano

Sailor Sweet&Salt Music Festival

Multidisciplinarni projekt koji objedinjuje znanost, umjetnost i popularnu kulturu i uključuje biranu selekciju izvođača pop, rock i elektroničke glazbe.

ic-date-accent 28.8. - 6.9.
Doba moći

Rijeka film festival

Novi riječki filmski festival tematizira pitanja totalitarizma, moći i straha, s fokusom na sukob između kolektivnog i pojedinačnog.

ic-date-accent 18. - 19.9.
Kuhinja različitosti

Porto Etno – festival svjetske glazbe i gastronomije 2020

Glazbeni, gastronomski i kulturno-umjetnički program Porto Etno – festival svjetske glazbe i gastronomije u 2020. godini pod temom ZAJEDNO razvija i donosi novu viziju društvenosti temeljene na iskustvima riječke luke različitosti.