Rijeka 2020 & Novi list organiziraju glazbeno druženje s građanima, koncert „Rijeka, moj grad“ na kojem će premijerno biti izveden spot za pjesmu Moj grad!

Osim protagonista riječke rock-scene, okupljenih u Ri-Val, koncert donosi i nastup Let 3, a u uvertiri nastupaju riječki Turisti, NORD i GerilA band.

Na koncertu će ujedno svim posjetiteljima biti predstavljen i dio kulturno-umjetničkog programa koji se u Rijeci održava u 2020. godini u sklopu projekta Europske prijestolnice kulture.

Riječki superband Ri-Val okupio se nakon 22 godine, uoči trenutka u kojem će Rijeka i službeno postati Europska prijestolnica kulture, i ispjevao pjesmu Moj grad koja nosi tipični riječki rock zvuk. Tekst uključuje stihove koji Rijeku predstavljaju slobodnim i otvorenim gradom. Takva Rijeka – slobodna i otvorena, ujedno se predstavlja Europi kao Luka različitosti kroz projekt EPK.

Koncert građanima Rijeke i okolice daruju Rijeka 2020 i Novi list, kao uvertiru u veliku 2020. godinu, u kojoj Rijeka nosi titulu Europske prijestolnice kulture, a Novi list proslavlja značajnu obljetnicu – 120. godina od svoga osnutka!

Koncert Rijeka moj grad