fbpx Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
DOGAĐANJE: Ciklus Furioza

Punčke

15.06.2018. 21:30h / Delta 5
Share

Programski pravac Kuhinja Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture predstavlja novi glazbeni program – Ciklus Furioza – u sklopu kojeg će se ovoga ljeta na četiri iznimne riječke lokacije na otvorenom održati koncerti ženskih glazbenica, predstavnica različitih žanrova.

Prva ljetna sezona Ciklusa Furioza otvara se u petak, 15. lipnja i to koncertom energičnih postpankerica iz sastava Punčke kojima se riječki koncert smjestio na razmeđi upravo završene i vrlo uspješne europske i za jesen najavljene azijske turneje. Koncert će se održati na otvorenom, u industrijskoj zoni Delte 5, ispred nekadašnje zgrade Ivexa, u sklopu popodnevno-večernjeg događanja Delta otvoreno.

Punčke na nastupima predstavljaju, među ostalim, i novi materijal s nedavno objavljenog EP-ja Valovi, kao i novog bubnjara Gorana Nježića, koji s Lucijom Ivšić (vokal, gitara) i Anjom Tkalec (bas) čini uspješni trojac.

Sav program je besplatan za posjetitelje.

PROGRAM
18:00
Stanari nastupaju: predstave, projekcije, radionice, planinarske štorije, izložbe, predavanja, kantautorski nastupi, ćakule s umjetnicima
tijekom trajanja događanja Delta otvoreno
DJ-ing: Ana Antonova
tijekom trajanja događanja Delta otvoreno
Radnička gastronomija
21:30
Koncert: Punčke
Delta 5