U četvrtak, 3. prosinca 2020.g. od 18.00 sati putem Zoom aplikacije, Ana Smokrović sve će Škurinjce i ostale zainteresirane kuhare naučiti pripremati zdrave prosinačke muffine.

Prijava je potrebna na mail skurinjskisusjedi@gmail.com, link sastanka stiže po prijavi, a na stranici skurinjskisusjedi.org može se pronaći i točan recept koji će se pripremati.

Poljoprivrednica Ana velika je prijateljica Škurinja koja će u ovim pandemijskim uvjetima kuhati na Zoomu, a svi sudionici će joj se pridružiti u toplini svog doma. Covid-19 okolnosti podrazumijevaju i ograničenja ali i inovativne pristupe kada je spriječo prenošenju korisnih znanja koja su nam svima potreba upravo u ovim okolnostima. Svima zainteresiranima Ana će demonstrirati vještine i znanja o pripremi zdravih muffina koja će nas osnažiti i pripremiti za ovu neizvjesnu zimu.

Ana Smokrović, poljoprivrednica koja uzgaja svojusretnu hranu po biodinamičkim principima. Edukatorica koja održava radionicekuhanja zdrave i prirodne hrane te prirodnog vrtlarenja. Doktorandica jeFilozofskog fakulteta u Rijeci koja upravo piše disertaciju na temu filozofijehrane. Ana je i blogerica koju pratimo kroz blog “Anino povrće”.