Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Civilne inicijative, RiHub, Vijesti, Volonteri, Zeleni val

Info dani kampanje Uključi se!

Počela je nova kampanja Uključi se! koja građane poziva da mijenjaju svoj grad, odlučuju ili volontiraju. Uključiti se možete predlaganjem projekata na natječaje Zeleni val i Civilne inicijative, možete predstavljati stanovnike Rijeke u projektu Rijeka 2020 kao članovi Vijeća građana ili postati volonter jer Europska prijestolnica kulture treba vašu pomoć, ruku, savjet i ideju.

Oni koji se žele uključiti u projekt, a imaju dodatna pitanja, mogu 21. i 22. svibnja doći na informativno predavanje u RiHub namijenjeno svim zainteresiranim prijaviteljima. Prezentacija počinje u 17 sati i trajat će oko sat vremena. Tijekom prezentacije pružit će se informacije o procesu prijavljivanja projekata (ispunjavanje prijavnice, troškovniku) te pojasniti formalni uvjeti natječaja, a nakon prezentacije će biti vremena za pitanja.

Projekte koji unapređuje lokalnu zajednicu društveno-kulturnim i umjetničkim akcijama kao i projekte koji će zazeleniti Rijeku možete predložiti do 19. lipnja 2019.  (Zeleni val i Civilne inicijative), a rok za prijavu u Vijeće građana koje između pristiglih prijava ocjenjuje projekte u okviru programa Civilne inicijative i Zeleni val te ih predlaže za financiranje  je 6. lipnja 2019. Prijave za volontiranje otvorene su cijele godine.

Više informacija potražite na linku: https://rijeka2020.eu/ukljucise/, putem mail adrese ukljucise@rijeka2020.eu, na telefon 091-612-6314, ili dolaskom u RiHub na adresi Ivana Grohovca 1/a radnim danom između 12 i 13, odnosno 16 i 17 sati.

Uključi se, Rijeka te čeka!