Tanja Kalčić

Glavna voditeljica sudjelovanja

Kontakt: tanja.kalcic@rijeka2020.eu

 

Tanja ima ulogu Glavne voditeljice sudjelovanja što uključuje program Učionice, razvoj publike, volonterski program i programe koji se provode u RiHubu. Dakle, na prvom mjestu ulaganje u ljude – što kroz edukacije, pružanje novih iskustava i znanja ljudima kroz volonterski program, vođenje brige o interesima publike te omogućavanje realizacije programa građana za građane.

Diplomirala je na Građevinskom fakultetu, ali je završila i Moving Academy for Performing Arts, dodatne edukacije na SNDO Theater School of Amsterdam te slične programe u području suvremenog plesa i kulturnog menadžmenta.

Dugi niz godina vodila je Udrugu Prostor plus kroz koju je pripremala i organizirala edukacijske i umjetničke programe, realizirala EU projekte iz neformalne edukacije u kulturi te se bavila izradom kurikuluma za prepoznavanje kompetencija. Timu EPK pridružila se u drugom krugu kandidature, od 2017. godine vodila je program Učionicu kroz koji je radila na jačanju kapaciteta kulturnog sektora.

Tanja ovdje radi jer vidi koliko je važno učiniti pojedince zadovoljnijima, uspješnijima, motiviranijima za svakodnevni rad u kulturi i promjene u svom gradu.

 

 

Upoznajte ljude