Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Ljeto u prijestolnici, Slatko i slano, Vijesti

[Ne propustiti!] Kultni Calexico u Rijeci

Sve je spremno za ljetnu glazbenu poslasticu, ekskluzivni koncert na otvorenom američkog benda Calexico, u ponedjeljak 13.8.

Alt country / indie rock prvaci Calexico u Rijeci će promovirati svoj deveti album The Thread That Keeps Us s kojim su potvrdili svoju neupitnu sviračku, ali i diskografsku kvalitetu. Ljetna europska turneja u punom je jeku, s vrhuncem u Rijeci, a kao predgrupa nastupaju miljenici domaće i regionalne underground scene My Buddy Moose.

Album The Thread That Keeps Us izašao ove godine za City Slang, pravovremeni je doživljaj benda iz Arizone, kroz obiteljski portret koji bilježi svu stilsku raznolikost i nepredvidljivost, a još uvijek biva dijelom neograničene kreativnosti. U suradnji s dugogodišnjim inženjerom Craigom Schumacherom, Calexico je koproducirao ovaj album okupljajući glazbenike iz cijeloga svijeta kako bi stvorili umirujući, ali ekspanzivni zvuk gitara s bljeskovima distorzije.

Glazba na tik do mora, ples i uživancija!

Satnica: 19 sata vrata / 21 sati My Buddy Moose / 22 sati Calexico
Ulaznice: 160,00 kn pretprodaja / 200,00 kn na dan koncerta
Prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka / Croatia Records Rijeka / sustav Entrio / Dirty old shop Zagreb

Koncert organizira Distune promotion u suradnji s RockSvirke i Coda Agency, a podržan je od strane Sveučilišta u Rijeci, Ministarstva kulture RH, Grad Rijeka – Odjela za kulturu te je dio programskog pravca Rijeka 2020 – EPK Slatko i slano.