Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Učionica, Vijesti

Otvorene prijave za IETM Campus

Društvo Rijeka 2020 u partnerstvu s IETM – International network for contemporary performing arts organizira IETM Campus koji će se održati od 10. do 16. lipnja 2018. godine u Fužinama, kao dio EPK programa Učionica.

IETM Campus je ljetna škola u trajanju od tjedan dana na kojoj se intenzivno radi na svim aspektima međunarodnog rada, a prilikom koje će skupina iskusnih tutora podijeliti svoje znanje o različitim temama međunarodnog rada – od interkulturne komunikacije, pregovaranja, financiranja i planiranja, do cenzure, tiska i javnosti.

Ovo je izvrsna prilika da sudionici rade na internacionaliziranju karijere vođeni ključnim osobama na međunarodnom području izvedbenih umjetnosti.
Broj sudionika je ograničen na 20 do 25 osoba kako bi svaki od sudionika dobio priliku raditi s mentorima na njihovim specifičnim situacijama, kroz cjelovit program treninga, predavanja, radnih skupina i debata.

IETM Campus je namijenjen kulturnim djelatnicima s područja izvedbenih umjetnosti s najmanje 2 godine profesionalnog iskustva u području suvremene umjetnosti, koji poduzimaju svoje prve korake u svijet međunarodne razmjene. Umjetnici mogu biti freelanceri, mogu raditi za organizaciju koja počinje raditi na međunarodnoj razini ili mogu raditi u organizaciji koja ima za cilj poboljšati svoju praksu.

Jedinstvenu priliku za besplatnim sudjelovanjem u IETM Campusu dobit će 5 osoba iz Rijeke i/ili partnerskih organizacija društva Rijeka 2020 iz Primorsko-goranske županije. Odabir će se izvršiti na temelju profesionalnog iskustva, potrebe za profesionalnim usavršavanjem i motivacijskog pisma.
Potrebno je samo ispuniti prijavnicu OVDJE.

Rok za prijavu je 30. ožujak 2018. godine.

Svi prijavitelji bit će obaviješteni o odabiru sudionika seminara najkasnije do 13. travnja 2018. godine na e-adresu navedenu u e-prijavnici.

 

Foto: Geert Pieters on Unsplash