Postani volonter!

Možete biti na dodir blizu velikim predstavama, koncertima, izložbama i mnogim drugim događajima koji će se u Rijeci održavati tijekom 2020.

U pripremnoj 2019. prisustvovat ćete edukacijama namijenjenima posebno za vas. O prijestolnici kulture doznat ćete sve što još niste doznali i postat ćete njen sastavni dio. Upoznat ćete nove ljude, sudionike programa i riječke goste. Imat ćete priliku surađivati s producentima i umjetnicima, organizatorima i zvijezdama. Među prvima ćete otvarati vrata novih kulturnih ustanova u Rijeci – muzeja, knjižnice, Dječje kuće…

Za uspjeh trebamo zajedništvo. Trebamo vašu pomoć, znanje, vještine i dobru energiju, a zauzvrat nudimo iste vrijednosti te priliku za druženja i zabavu. Prilika je jedinstvena baš kao i Rijeka – prvi hrvatski grad koji je postao Europska prijestolnica kulture!

Volonteri, Europska prijestolnica kulture treba vašu pomoć, ruku, savjet i ideju! Zauzvrat podijelimo znanje, entuzijazam, priliku za druženje i zabavu.
Ne budimo se baš često kao građani prijestolnice, zar ne?

Naši volonteri

Iskustvo volontiranja u projektu Europske prijestolnice kulture jedinstveno je i neobično.

Intervju s volonterkama

Ponos i ljubav prema svom gradu bili su glavni motivi Silvani Brunjak i Amri Ramić za volontersko uključivanje u projekt EPK!

Prijavi se

Kako? Ne može biti jednostavnije: ispunite prijavnicu! :-)