Rijeka, 21. studeni 2019. godine

NAJAVA ZA OBJAVU U MEDIJIMA

 

Rijeka Freelancers Meetup organizira predavanje

 Kako pokrenuti i voditi e-poduzeće

 

U petak 22. studenog 2019. u 17:30 sati u RiHubu (Ivana Grohovca 1a) grupa za povezivanje riječkih freelancera Rijeka Freelancers organiziraju meetup to jest druženje coworkera i digitalnih nomada u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

Gost predavač je Ignacio Nieto Carvajal, digitalni nomad, programer i web dizajner koji od početka studenog boravi kao coworker u RiHubu. Ignacio će na meetupu govoriti o svojim poduzetničkim iskustvima, izazovima i prednostima virtualnog poslovanja za neovisne poduzetnike i globalne startupe čiji suradnici žive diljem svijeta. Gost će govoriti i o coworking prostorima te njegovim susretima s drugim kulturama i digitalnim nomadima koji su ga inspirirali. Sutrašnji meetup je odlična prilika za freelancerski networking petkom poslije posla.

Ignacio Nieto Carvajal vodi dva poduzeća Digital Leaves (https://digitalleaves.com) i Empresa En Estonia (https://yourcompanyinestonia.com). Kroz e-Residency program u Estoniji je otvorio e-poduzeće, što mu je omogućilo virtualni rad i putovanja po cijelom svijetu. Također, redovito piše o svojim iskustvima (https://micropreneur.life) o e-Residency programu, poduzetničkom iskustvu i životnom stilu digitalnog nomada, a o svojem iskustvu je napisao i knjigu “The e-Residency program of Estonia: launch and run a borderless business 100% online”.

Predavanje i druženje će se održati na engleskom jeziku.