Jedan od najstarijih festivala animiranog filma u svijetu, Animafest Zagreb gostuje i ove godine u našem gradu s programom kratkometražnih animiranih filmova iz cijeloga svijeta.

U suradnji s Animafestom Zagreb i ove godine imat ćemo prilike pogledati na velikom ekranu najnoviju svjetsku filmsku produkciju kratkometražnih animiranih filmova za cijelu obitelj! Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb, osnovan je 1972. godine i drugi je najstariji filmski festival u svijetu koji je u potpunosti posvećen animaciji. Iz godine u godinu Animafest predstavlja najbolje i najnovije iz svijeta animiranih filmova, u čemu će još jednom moći uživati i riječka publika.

Projekcija će se održati na Trgu Matije Vlačića Flaciusa u petak, 17.7. u 21.15 h. U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija će se održati u dvorani Art-kina Croatia u subotu, 18.7. s početkom u 19.45 h.

Ulaz je slobodan. Zbog ograničenih sjedećih mjesta na lokaciji prednost imaju sudionici filmskog kviza koji se održava 17.7. u 20,00 h  i osobe u njihovoj pratnji koje su rezervirale mjesta za filmsku projekciju.  Ostale gledatelje molimo da svoja mjesta rezerviraju na e-mail: ulaznice@art-kino.org