Jeste li prvi u redu za najnoviji Disneyjev film? I znate li otpjevati špicu Profesora Baltazara? Ako je odgovor potvrdan dođite odmjeriti snage s drugim mladim filmofilima na Filmskom kvizu Art-kina!

Kvizovi su u zadnjih nekoliko godina doživjeli ponovni procvat i popularnost. Od pub kvizova do online kvizova, ova zabavna aktivnost okuplja i razonodi znalce iz raznih područja. Ovaj put je došao red i na nešto mlađe kvizaše koji će imati prilike odmjeriti snage u samom centru Rijeke, na jednom od najdražesnijih gradskih trgova. Zato pozivamo sve one koji vole i poznaju film da se prijave na prvi filmski kviz za nove generacije i iskušaju se, u društvu svojih vršnjaka, u poznavanju sedme umjetnosti! Prvi od dva kviza posvećen je onim nešto mlađim filmofilima pa ako imate deset i manje godina dobrodošli ste! Nakon kviza slijedi filmska poslastica s potpisom Animafesta Zagreb.

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na e-mail: edukacija@art-kino.hr s naznakom naziva programa i uzrastom djeteta. Sudionici će biti raspoređeni u ekipe po 2 do 4 natjecatelja.