Ri Rock Akademija i EPK vas pozivaju na radionicu uličnog bubnjanja. Pronađite svoj ritam i napravite buku! Nije li to nešto što ste oduvijek htjeli?

U glavama naših prijatelja iz Ri Rocka već je dugo vremena postojala ideja za bubnjarsku sekciju. Problem je uvijek bio naći slobodno vrijeme uz sve aktivnosti kojima se bave. No, malo po malo počeli su bubnjati na prosvjedima, zatim su dali ritam velikom otvorenju Europske prijestolnice kulture, a onda su konačno odlučili zasukati rukave i napraviti homogenu bubnjarsku grupu kojoj bazu čine Vinko Golembiowski, Kristijan Kirinčić i Vanja Kauzlarić, ujedno i voditelji radionice, a po potrebi se pridružuju i mnogi drugi riječki bubnjari. Radionica će se izvoditi na segmentima bubnja; dobošu, tomovima i bas bubnju i tako će biti podijeljena u tri radne sekcije. Svaka sekcija će uvježbavati svoje ritmove koje ćemo na kraju spajati u jednu zajedničku cjelinu. Polaznici će naučiti razne segmente bubnja, ritmova, timskog rada i naravno neopisivi doživljaj muziciranja.

Radionica je namijenjena uzrastu od 8 do 12 godina. Maksimalan broj polaznika po radionici je 10. RADIONICA JE POPUNJENA.