Godišnja konferencija članova organizacije Performance Studies International koja se sastoji od brojnih izvedbenih programa, praktičnih sesija, radionica i instalacija.

Performance Studies international (PSi) profesionalna je udruga s dugogodišnjom tradicijom promicanja komunikacije i razmjene među umjetnicima, misliocima, aktivistima i akademicima koji rade na području izvedbe i izvedbenih umjetnosti.  

Godišnja konferencija sastoji se od brojnih izvedbenih programa, praktičnih sesija, radionica i instalacija. Ima važnu ulogu u olakšavanju veza između znanstvenika i praktičara koji rade na različitim mjestima u svijetu te u daljnjem razvoju našeg razumijevanja predmeta koji se studiraju i rada koji se stvara, kao i same studije izvedbe, iz međunarodne perspektive. PSi konferencije imaju za cilj poticanje razvoja izvedbenih studija na načine koji su inkluzivni i omogućuju onima koji sudjeluju u transformaciji onoga što studije izvedbe mogu biti. Ovakva PSi događanja kreativno istražuju nove, često performativne načine inscenacije interakcije između teorije i prakse, lokalnog i globalnog.

U 2020. godini PSi organizira 26. godišnju konferenciju mreže PSi, čije se brojne aktivnosti bave temom krize brige i mogućim odgovorima na nju djelovanjem i angažiranjem. PSi# 26: Crises of Care: Act, Respond, Engage uobličena je u šest simpozija razrađenih oko aktualnih tema migracija, rada, ekološkog urušavanja i upravljanja resursima u zajedničkom, globalnom društvu. Svaki od simpozija polazi od zajedničkog temeljnog pitanja zašto čin brige u kriznim vremenima postaje radikalan čin i svaki oblikuje kuratorski tim znanstvenika i praktičara. Niz aktivnosti, od prezentacija znanstvenih radova do izvedbenih formi i okruglih stolova, potiče razmišljanje o kritičnim praksama brige na različitim razinama, od institucionalne do interpersonalne, povijesne i hermeneutičke, performativne i pragmatične, s ciljem konvergencije, ali i produktivnog razmimoilaženja.