O seminaru

Cilj seminara je jačanje kapaciteta kulturnog sektora u području event managementa, a kroz tri dana seminara možete očekivati predavanja, radionice i brojne primjere dobre prakse. Inače, seminar “Organizacija kulturnih događanja” dio je drugog modula kontinuiranog edukacijskog programa “Produkcija u kulturi”.

Polaznici će se upoznati s ključnim elementima planiranja i izvedbe događanja, a bit će predstavljeni trendovi u organizaciji kulturnih događanja, tehničko-prostornim aspektima i hospitalityju, kao i savjeti za uspješnu organizaciju događanja. Razgovarat ćemo s međunarodnim stručnjacima koji imaju dugogodišnje iskustvo u navedenim područjima, a neki od njih su: Hugo de Greef, Bernard Faivre d’Arcier, Aleksandar Brkić, John Wassel, Sophie Jump, Rainer Kern, Vedran Meniga, Boris Kovaček, Jan Ove Haftsad, Darko Flego i mnogi drugi.

Prijavu mogu uputiti fizičke osobe i predstavnici organizacija u kulturi koji djeluju u Republici Hrvatskoj. Osobe koje pohađaju kontinuiranu edukaciju “Produkcija u kulturi” ne moraju ispuniti prijavu.

Broj mjesta na seminaru ograničen je na ukupno 70 polaznika, a prijave će se odobravati prema redoslijedu njihovog zaprimanja do popune mjesta, nakon čega će biti zatvorene.

Seminar će se održati u RiHubu (Ivana Grohovca 1/a) od 9:00 do 17:00 sati, a sva predavanja će biti na engleskom jeziku.

Kako je realizacija programa “Produkcija u kulturi“ sufinancirana od strane Europskog socijalnog fonda – projekt LO.PA.Z PLUS: projekt Lokalnog partnerstva za zapošljavanje u Primorsko-goranskoj županiji, 35 mjesta u programu rezervirano je za nezaposlene i dugotrajno nezaposlene prijavitelje kojima se omogućuje dodatno usavršavanje kako bi stekli vještine i kompetencije za tržište rada i ulazak u svijet poduzetništva. Preostalih 35 mjesta rezervirao je za fizičke osobe i predstavnike organizacija u kulturi koje djeluju u Republici Hrvatskoj.

PRIJAVE su otvorene do ponedjeljka 22. listopada do 12:00 sati.
Izabrani sudionici dobit će potvrdu sudjelovanja do 23. listopada.

Pojedinci i organizacije čiji predstavnici bez opravdanog razloga otkažu svoje sudjelovanje u obrazovnom programu neće moći uputiti prijavu na slijedeće edukacijske programe u organizaciji društva RIJEKA 2020. RIJEKA 2020 zadržava pravo ne primiti sudionika u slučaju da otkrije da podaci navedeni u prijavnici nisu točni i istiniti.

Svi prijavitelji podnošenjem svoje prijave prihvaćaju sve navedene uvjete održavanja edukacijskog programa.