RiHub

rasadnik kreativnog g.rada

RiHub je mjesto susreta, razmjene i zajedničkog djelovanja. U RiHubu održavat ćemo predstavljanja o uspješnim građanskim inicijativama diljem Europe i svijeta kako bismo pronašli one koje Riječane mogu nadahnuti na djelovanje.

O nama

Male potpore

Civilne inicijative
Program malih potpora projektima koji unapređuju lokalnu zajednicu društveno-kulturnim i umjetničkim akcijama te jačaju solidarnost i socijalnu uključenost.
Više informacija

Zeleni val
Program malih potpora projektima koji će zazeleniti i urediti javne prostore te potaknuti Riječane na ekološku odgovornost.
Više informacija

Vijeće građana
Predstavljačko tijelo stanovnika Rijeke u projektu Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture koje odlučuje o prijedlozima svojih sugrađana.
Vijeće građana između pristiglih prijava ocjenjuje projekte u okviru programa Civilne inicijative i Zeleni val te ih predlaže za financiranje.
Više informacija

Coworking

Termin coworking označava privremeni i povremeni rad samozaposlenih osoba (nezavisnih profesionalaca odnosno freelancera, poduzetnika, članova virtualnih ili dislociranih timova), koji obavljaju djelatnosti u dijeljenom radnom prostoru. U RiHubu nudimo prostor za coworking besplatno!
Više informacija

Korištenje prostora

U RiHubu RIJEKA 2020 d.o.o. realizira svoje programe i projekte, ali poziva i sve potencijalne partnere i sudionike koji žele organizirati vlastiti program – seminare, prezentacije, javne izvedbe, konferencije ili sastanke – da iznajme neki od prostora RiHuba za svoje potrebe.
Više informacija

RiHub