RiHub

rasadnik kreativnog g.rada

RiHub je mjesto susreta, razmjene ideja i zajedničkog rada. U RiHubu se okupljaju građani uključeni u projekt EPK, predstavljaju se uspješne građanske inicijative iz Rijeke, Hrvatske te gradova Europe i svijeta, budi se motivacija i nadahnuće za osmišljavanje novih ideja i modela koji vode unaprjeđenju života u gradu.

O nama

Male potpore

Civilne inicijative
Prijedlozi i ideje građana koje se baziraju na suradnji i donose dobrobit većem broju ljudi, jačaju solidarnost i socijalnu uključenost.
Više informacija

Zeleni val
Simbolički je naziv za prijedloge i ideje građana koji se tiču oplemenjivanja grada sadnjom biljki, stabala i uopće raznolikog zelenila, ali i naziv za različite programe iz područja ekologije
Više informacija

Vijeće građana
Predstavničko tijelo građana Rijeke u projektu Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture koje odlučuje o prijedlozima svojih sugrađana pristiglih u programima Civilne inicijative i Zeleni val te odabrane ideje predlaže za financiranje.
Više informacija

Coworking

Termin coworking označava privremeni i povremeni rad samozaposlenih osoba (nezavisnih profesionalaca odnosno freelancera, poduzetnika, članova virtualnih ili dislociranih timova), koji obavljaju djelatnosti u dijeljenom radnom prostoru. U RiHubu nudimo prostor za coworking besplatno!
Više informacija

Korištenje prostora

U RiHubu RIJEKA 2020 d.o.o. realizira svoje programe i projekte, ali poziva i sve potencijalne partnere i sudionike koji žele organizirati vlastiti program – seminare, prezentacije, javne izvedbe, konferencije ili sastanke – da iznajme neki od prostora RiHuba za svoje potrebe.

RiHub