Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Civilne inicijative, Vijesti

Promenadni koncert Gradske glazbe Trsat u subotu na Titovom mostu

U subotu, 31. listopada 2020.g. u 16.00 sati na Titovom mostu (kod Konta) održat će se još jedan promenadni koncert Gradske glazbe Trsat, u sklopu programa Civilne inicijative projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

Promenadni koncerti nastavak su uspješnog projekta iz 2019. godine, kada se održalo 9 promenadnih koncerata Gradske glazbe Trsat i limenih orkestara s područja okolice grada (Spinčići, Marinići) na Titovom mostu na Rječini.

Građani i posjetitelji grada pritom mogu uživati u raznolikom muzičkom repertoaru koji će povremeno biti praćen nastupima mažoretkinja, akrobata i plesača različitih plesnih stilova, uz prigodnu gastro ponudu okolnih ugostiteljskih objekata.

Promenadni koncerti na Titovom mostu prepoznati su kao poseban kulturni i društveni događaj, kao što je to slučaj u većini europskih i svjetskih gradova, s tendencijom da prerastu u lijepu urbanu tradiciju Rijeke.

 

Program se održava uz poštivanje svih važećih mjera za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se posjetitelji pozivaju na poštivanje mjera: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti ne preporučuje se dolazak na događanje.