Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
RiHub

Sjemenske kupke i prirodna gnojiva na Zelenoj radionici u RiHubu

Nastavljamo sijati klice znanja bioetičkog vrtlarstva u RiHubu! Nova Zelena radionica u utorak 16.4. s početkom u 17 sati obrađuje temu sjemenskih kupki i prirodnih gnojiva.

Poznata izreka kaže: „Što posiješ, to ćeš i požnjeti!“. Učimo kako sjemenu pružiti njegu i ojačati mu imunitet te kako i kojim prirodnim gnojivima nahraniti biljke i tlo. Priroda nam pokazuje smjerove -promotrimo ih i primijenimo održive metode. Tlo poštujemo i sijemo zdravo sjeme da bismo ubrali zdravu hranu.

Voditeljica ove Zelene radionice je Ivana Keller, magistra inženjerka ekološke poljoprivrede i permakulturna dizajnerica. Voditeljica je vrtlarskih radionica na terapijskom vrtu u Viškovu i asistentica osobama s intelektualnim i/ili psihosocijalnim teškoćama u udruzi DIP, Rijeka – Društvo za istraživanje i potporu. Dizajnira održive vrtove i sudjeluje u raznim zelenim projektima.

Svaka sjemenka je dobrodošla! Obavezno ponesite sjeme biljaka koje želite sijati i prazne staklenke.Radionica je ograničena na 25 sudionika. Prijave su obavezne na e-mail rihub.info@rijeka2020.eu.