Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Dječja kuća, Vijesti

Slatkim poklonima građani još jednom pozvani da posjete izložbu 51000 Balthazargrad

Ove subote, 28. studenog na riječkom Korzu u suradnji na tvrtkom SPAR Hrvatska održana je promotivna akcija prilikom koje su građani i oni veliki i oni mali još jednom pozvani da posjete izložbu 51000 Balthazargrad koja do 23. siječnja 2021. ostaje otvorena u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti.

Izložba koja je postavljena u sklopu programskog pravca Dječja kuća Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture na interaktivan i zabavan način priča priču o Profesoru Balthazaru i gradu u kojem on živi i radi, a upravo je Rijeka Zlatku Boureku poslužila kao inspiracija za crtanje Balthazargrada.

Najmlađima su ovom prilikom podijeljeni i prigodni pokloni uz poziv da dođu i zarone u šaren, zanimljiv i edukativan svijet ovog profesora koji je svojim maštovitim izumima uljepšavao i olakšavao živote stanovnika Balthazargrada.

Cijena ulaznice na izložbu je 30 kuna, dok je cijena s popustom 20 kuna. Popust na ulaznice mogu ostvariti djeca i mladi do 18 godina, studenti uz predočenje važeće iskaznice, kao i članovi strukovnih udruga i organizacija.

Ulaz je besplatan za djecu do 7 godina, nezaposlene i umirovljenike uz predočenje dokumenata.

Radno vrijeme izložbe je od utorka do petka od 12 do 19 sati, te subotom i nedjeljom od 10 do 17 sati.

Ponedjeljkom je Muzej moderne i suvremene umjetnosti zatvoren.