Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Vijesti

Stručna vodstva izložbom nogometnih memorabilija “Ovo je Rijeka” u posljednjem tjednu izložbe

U posljednjem tjednu izložbe nogometnih memorabilija „Ovo je Rijeka – Stotinu uspomena, jedna priča“, koja je u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture do 14. ožujka 2021.g. postavljena u Exportu na Delti, ponovno se organiziraju stručna vodstva izložbom, koje vode vlasnici privatnih zbirki predmeta koji se izlažu i strastveni navijači NK Rijeke Zvonimir Krpan i Mišel Budimilić.

Vođene ture organiziraju se u subotu i nedjelju, 13. i 14. ožujka 2021.g., oba dana u 11.30 i u 16.00 sati, a s obzirom na važeće mjere za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti na vodstvu je ograničen. Stoga su obavezne prethodne prijave na e-mail adresu budimilicmisel@gmail.com.

Izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“, koja uključuje dresove, zastavice, medalje, pehare, lopte, fotografije, novinske članke te audio-vizualne snimke i projekcije pojedinih utakmica, moguće je samostalno razgledati u radno vrijeme Exporta: u četvrtak i petak od 15.00 do 20.00 sati te u subotu i nedjelju između 11.00 i 20.00 sati. 

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna.

Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi KN Armada, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu. U prodaji je i katalog izložbe po cijeni od 10 kuna.

Svaki peti posjetitelj izložbe dobiva i poklon iznenađenja, u suradnji s Foto Kurtijem, a ova akcija traje do isteka zaliha.