UKLJUČI SE, RIJEKA TE ČEKA!

Rijeka je dobila jedinstvenu priliku za promjenu. Želimo da ona bude vidljiva u našem domu, na ulici, u kvartu, školi i na fakultetu, u parku, kazalištu i kinu, u omiljenom kafiću i na našem radnom mjestu. Gorivo joj je kultura, ali i naše zajedničko znanje, rad i iskričava želja.

Jeste li spremni da u godini u kojoj Rijeka postaje Europska prijestolnica kulture pripremimo najbolje od našeg zajedništva? Da pokažemo najbolju izvedbu naše dobre energije koju ćemo izvesti izvan grada i države? Želite li biti aktivni građani aktivnoga grada?

Uključite se i stvarajte Luku različitosti!

VIJEĆE GRAĐANA

Uključite se u Vijeće građana

Postanite dio Vijeća građana, predstavljajte stanovnike Rijeke u projektu Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture i odlučujte o prijedlozima svojih sugrađana!
Vijeće građana između pristiglih prijava ocjenjuje projekte u okviru programa Civilne inicijative i Zelenoga vala te ih predlaže za financiranje.
Odlučujte!
Rok za prijavu: 10. lipnja 2019.

više>

CIVILNE INICIJATIVE

Promijenite grad preko Civilne inicijative

Predložite projekt koji unapređuje lokalnu zajednicu društveno-kulturnim i umjetničkim akcijama! Uključite susjede, prijatelje, rođake i kolege!
Jačajte solidarnost i socijalnu uključenost!
Pojedinačna potpora projektu: od 10.000 do 30.000 kn.
Rok za prijavu: 19. lipnja 2019.

više>

ZELENI VAL

Pokrenite Zeleni val

Predložite projekt koji će zazeleniti Rijeku. Imate ideju kako doprinijeti zelenijim i urednijim javnim prostorima ili potaknuti sugrađane da budu ekološki odgovorniji? Prijavite je na Zeleni val!
Pojedinačna potpora projektu: od 10.000 do 30.000 kn.
Rok za prijavu: 19. lipnja 2019.

više>

VOLONTIRANJE

Postanite volonter

Volonteri, Europska prijestolnica kulture treba vašu pomoć, ruku, savjet i ideju! Zauzvrat podijelimo znanje, entuzijazam, priliku za druženje i zabavu.
Ne budimo se baš često kao građani prijestolnice, zar ne?

više>

Kontakt

Više saznajte svakim radnim danom od 12 do 13 i od 16 do 17 sati u prostorima RiHuba (Ivana Grohovca 1/A – ex Bernardi), a pomoć zatražite i elektroničkim putem na e-adresi ukljucise@rijeka2020.eu ili na 091 61 26 314.