Rijeka će 2020. biti Europska prijestolnica kulture. Svi su pozvani biti dio te važne riječke godine, a volonterima putuje poseban poziv jer je plemenita i ponosna energija volontera važan kotač svake velike organizacije.

Prijavite se za volontiranje u projektu!

Možete biti na dodir blizu velikim predstavama, koncertima, izložbama i mnogim drugim događajima koji će se u Rijeci održavati tijekom 2020., a neki već i ranije.

U pripremnoj 2019. prisustvovat ćete edukacijama namijenjenima posebno za vas. O prijestolnici kulture doznat ćete sve što još niste doznali i postat ćete njen sastavni dio. Upoznat ćete nove ljude, sudionike programa i riječke goste. Imat ćete priliku surađivati s producentima i umjetnicima, organizatorima i zvijezdama. Među prvima ćete otvarati vrata novih kulturnih ustanova u Rijeci – muzeja, knjižnice, Dječje kuće…

Za uspjeh trebamo zajedništvo. Trebamo vašu pomoć, znanje, vještine i dobru energiju, a zauzvrat nudimo iste vrijednosti te priliku za druženja i zabavu.

Prilika je jedinstvena! Rijeka je jedinstvena – prvi hrvatski grad koji je postao Europska prijestolnica kulture.

Uključite se!

Kako se prijaviti? Ne može biti jednostavnije: ispunite prijavnicu, a ako imate bilo kakvih pitanja pišite nam na volonteri@rijeka2020.eu i javit ćemo se!

PRIJAVNICA