Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
RiHub, Vijesti

Zatvara se RiHub

S obzirom na daljnji razvoj situacije vezane uz širenje korona virusa te mjere zaštite koje se poduzimaju na razini grada i cijele države, RIJEKA 2020 obavještava građane i širu javnost da se prostor RiHuba od srijede 18. ožujka 2020. pa do daljnjeg – zatvara za javnost.

Iako je prvotno bilo predviđeno da prostor nastavi funkcionirati kao mjesto coworkinga, prodaje suvenira i informiranja građana o projektu Europske prijestolnice kulture, zbog mjera sigurnosti, smanjenja kretanja i kontakata, prostor se do daljnjeg zatvara za sve korisnike.

Informacije o EPK projektu i kulturno-umjetničkim programima svi građani i šira javnost može potražiti na našoj web stranici. Također, o svim novim momentima vezanim uz daljnju organizaciju programa u projektu EPK, javnost će biti obaviještena i putem medija.

Na iste načine javnost će biti obaviještena i o ponovnom otvaranju RiHuba za sve korisnike. Vjerujemo i nadamo se da će se to dogoditi što prije, odnosno da će sve rigorozne mjere koje se poduzimaju s ciljem zaštite zdravlja stanovništva biti svrsishodne, uroditi plodom te da će time epidemija korona virusa završiti što prije.