13. ožujka mladi riječki glazbenici Juraj Marko, Matej i Monika Žerovnik s gostima organiziraju koncert posvećen sjećanju na prerano preminulu Lindu Žeželić-Žerovnik, profesoricu iz glazbene škole u Rijeci. Koncert će se održati u Circolu (Zgrada Zajednice Talijana Rijeka – Comunità degli Italiani di Fiume), a ulaz je besplatan.

U sklopu koncerta Večer suzvučja  publika će imati priliku čuti značajna komorna i solistička djela Beethovena, Brahmsa, Poulenca i drugih u izvedbi mladih glazbenika. Na koncertu će nastupiti pijanist i kompozitor Juraj Marko, violinist Matej te violončelisitica Monika Žerovnik. Osim njih nastupit će i pijanisti Stipe Bilić, Teja Komar (Slo) i Sven Brajković, saksofonist Andrej Omejc (Slo) te violončelist Janko Franković. Na priredbi će se dodijeliti priznanja i nagrade najuspješnijim učenicima Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u kvizu znanja iz solfeggia, a događaj će završiti i nastupom mješovitog zbora Srednje glazbene škole.

Linda Žeželić-Žerovnik predavala je glazbeno-teoretske predmete na Glazbenoj školi u Rijeci te je svojim nesebičnim radom omogućila brojnim generacijama da nastave svoje glazbeno usavršavanje. Mnogi su od tih nekadašnjih učenika ostvarili velike karijere te djeluju u zemlji i inozemstvu. Koncert Večer suzvučja predstavlja priliku za nekadašnje učenike, sadašnje vrsne glazbenike, da se vrate u Rijeku i da svojim majstorstvom pomognu u razvoju riječke glazbene scene.