Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2

Kalendar

ic-date-accent danas 11.7.
Civilne inicijative

Promenadni koncert

Promenadni koncert održat će se u subotu, 11 srpnja od 19.00 sati na pješačkom mostu na Titovom trgu, ispred Hotela Continental.

ic-date-accent 17.7.
27 susjedstava

Koncert povodom obljetnice 15 godina djelovanja MPZ Denova

U okviru Dnevnog boravka Susjedstva Drenova, a povodom 15. obljetnice rada Mješovitog pjevačkog zbora Drenova, 17. srpnja će se održati koncert u dvorištu Zavičajnog muzeja Drenove.

ic-date-accent 18.7.
27 susjedstava

Praznik u čast vjetru – susjedstvo Unije

Praznik u čast vjetru svečanost je puštanja zmajeva izrađenih od recikliranih predmeta i neprestano podsjećanje na suživot čovjeka i prirode, energiju vjetra, njegovu snagu i mogućnosti primjene.

ic-date-accent 29.7.
27 susjedstava

Novljanski ljetni šušur – susjedstvo Novi Vinodolski

Čim je šušur, znači da je dobro. Živo. Veselo. Glasno. Posebno ljeti. Ljeto bez šušura i nije ljeto. Novljanski ljetni šušur ugođaj je uz glazbu, likovnost i šetnje Novim Vinodolskim, ispunjene neobičnim sadržajima.

ic-date-accent 7. - 9.8.
27 susjedstava

Sretno selo Kuti – susjedstvo Kuti

Godine 1936. u malom selu s tridesetak kuća na sjeveru Gorskog kotara skupili su se napredni mještani kako bi čuli novu ideju naočitog Antona Burića. Osnovali su Hrvatsku čitaonicu i prikupili početni fond knjiga iz donacija širom Hrvatske i prekomorskih zemalja.

ic-date-accent 27.8.
27 susjedstava

U potrazi za srcem Kostrene – susjedstvo Kostrena

Jedinstvena i neponovljiva priča ispričana je na temelju sjećanja kostrenskih pomoraca i njihovih obitelji, ali i osvrtom na tranzicijske trenutke, imovinska pitanja i stvaranje Kuće pomoraca.