Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2

Kalendar

ic-date-accent 7.11.
27 susjedstava

Radionica obnove Bakarskih prezida Takala 2020

U subotu, 7. studenog održat će se jesenski spin-off tradicionalne proljetne radionice obnove Bakarskih prezida -Takala.

ic-date-accent 7.11.
27 susjedstava

Pretvorit ću te u drvo lovora! – susjedstvo Lovran

Riječima Pretvorit ću te u drvo lovora!, poput čarobne formule izgovorene posjetiteljima, susjedstvo Lovran uvodi nas u program u kojem se tematski dodiruju toponimi i antroponimi, priroda i zajednica.

ic-date-accent 14.11.
27 susjedstava

Tancaj 2020 – susjedstvo Krk

Tancaj 2020 nov je, svjež, neuobičajen i zabavan festival plesa u kojem mladi i stari, domaći i gosti, profesionalci i amateri plešu po ulicama, trgovima, plažama i svim mogućim i nemogućim mjestima grada Krka. Od folklora do Movementalityja!

ic-date-accent 14.11.
Civilne inicijative

Promenadni koncert

Promenadni koncert održat će se u subotu, 14. studenog od 12.00 sati na pješačkom mostu na Titovom trgu, ispred Hotela Continental.

ic-date-accent 20.11.
27 susjedstava

Na Brodu različitih kultura – susjedstvo Brod na Kupi

Brod na Kupi čini divlja priroda, rijeka i šuma, a u toj je divljini skriven granični prijelaz. Pogranična zona specifičan je oblik suživota susjeda, u ovom slučaju Broda na Kupi i Petrine, koje dijele administrativne formalnosti poput Schengena ili politički stavovi o migrantskoj krizi.

ic-date-accent 28.11.
27 susjedstava

Obrni kolo! – susjedstvo Vrbnik

Kad se sjetimo Vrbnika, u misli nam se ušulja melodija stare pjesme o djevojkama iz grada nad morem… Naravno, Vrbnik je puno više od toga, pokazuju nam to Vrbenčani u svom programu. U kolu zajedništva i dobrih vibracija zavrtit će staro i novo, tradiciju i baštinu s nekim novim umjetničkim idejama, uz dobro vino i…

ic-date-accent 4.12.
27 susjedstava

Škurinje – kultura s pogledom – susjedstvo Škurinje

Program Škurinje - kultura s pogledom u istražuje procese povijesti i budućnost ovog riječkog naselja

ic-date-accent 11.12.
27 susjedstava

Centar svemira – susjedstvo Turnić – Mlaka

Čandekova, urbane legende grada, punk, industrija, alternativa, tehnička kultura, radiovalovi, ISS – međunarodna svemirska stanica, solarna energija, zvukovi svemira, NASA, MIT laboratoriji, inovatori, urbana solana, grafiti, INA rafinerija... svemu je tome zajednički nazivnik susjedstvo Turnić-Mlaka.