Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2

Prošla događanja

ic-date-accent 13.8.

Komedija „Ja, tata!“

Urnebesna i dirljiva ispovijed muškarca koji kreće u avanturu dočekivanja novog života na svijet gostuje u sklopu 15. Ljeta na Gradini. Predstava počinje u 21.00, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.00 sati.

ic-date-accent 13.8.
27 susjedstava

Mreža kina na egzotičnim lokacijama: Na vodi

Vođeni idejom decentralizacije kulturno-umjetničkih sadržaja izvan uobičajenih turističkih ruta, Mreža kina na egzotičnim lokacijama program je neformalnog okupljanja ljubitelja dokumentarnih filmova. Projekcija će se održati u susjedstvu Gomirje na nogometnom igralištu u četvrtak, 13. kolovoza u 20.00 h.

ic-date-accent 11.8.

Sjećanje: Ennio Morricone – Za dolar više

Program Sjećanja na Ennija Morriconea u Ljetnom Art-kinu drugog utorka u mjesecu - 11. kolovoza u 21 sat - donosi drugi dio Dolarske trilogije "Za dolar više".

ic-date-accent 11.8.

Ljeto u Kružnoj – predavanje Jagode Munić

U okviru programa Ljeto u Kružnoj, u utorak 11. kolovoza predavanje Zeleni plan za Hrvatsku održat će Jagoda Munić, direktorica mreže udruga za zaštitu okoliša Friends of the Earth Europe. Predavanje počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

ic-date-accent 9.8.

Kultne komedije: Zdrpi i briši

Za vedar ton Ljetnog Art-kina u kolovozu zaslužan je nastavak Kultnih komedija koji 8. kolovoza u 21 sat otvara pljačkaški biser uvrnutog humora, britanski "Zdrpi i briši" Guya Ritchieja.

ic-date-accent 8.8.

Motovun u Rijeci 2020: Bijelo na bijelom

Posljednji film s motovunskog brda filmova španjolsko-čileanska je drama Bijelo na bijelom. Ovaj film, nagrađen na Venecijanskom filmskom festivalu nagradama FIPRESCI i Horizonti te posebnim priznanjem Mreže za ljudska prava, prati fotografa vjenčanja kojeg je previše zaintrigirala buduća mlada.

ic-date-accent 8.8.
27 susjedstava

Mreža kina na egzotičnim lokacijama: Djevojke koje sanjaju more

Vođeni idejom decentralizacije kulturno-umjetničkih sadržaja izvan uobičajenih turističkih ruta, Mreža kina na egzotičnim lokacijama program je neformalnog okupljanja ljubitelja dokumentarnih filmova. Projekcija će se održati u susjedstvu Vrbnik na Trgu Opjica u subotu, 1. kolovoza u 21.00 h.

ic-date-accent 8.8.
27 susjedstava

Mreža kina na egzotičnim lokacijama: Susjedi

Vođeni idejom decentralizacije kulturno-umjetničkih sadržaja izvan uobičajenih turističkih ruta, Mreža kina na egzotičnim lokacijama program je neformalnog okupljanja ljubitelja dokumentarnih filmova. Projekcija će se održati u susjedstvu Gomirje na nogometnom igralištu u subotu, 8. kolovoza u 20.00 h.

ic-date-accent 8.8.

BSH I Adria Sunset Session

U subotu, 8. kolovoza Trsatska će gradina postati epicentar dobrog provoda i izvrsne glazbe u nezaboravnoj atmosferi svojstvenoj BSH eventima! Ulaz se za posjetitelje otvara u 16.00 sati kada počinje i program.

ic-date-accent 7.8.
27 susjedstava

Dnevni boravak pod zvijezdama: BFF

U suradnji sa Filmaktivom, a u okviru programa Žiroskop i Dnevni boravak prikazujemo petkom odabrane dokumentarne filmove. Projekcija će se održati 7. kolovoza u 21.30 h u Zavičajnom muzeju Drenove (Drenovski put 138 A, Rijeka).

ic-date-accent 7.8.

Motovun u Rijeci 2020: Zaposlene djevojke

Drugi dan motovunskog gostovanja donosi francusko-belgijsku dramu Zaposlene djevojke koja prati tri seksualne radnice koje svakodnevno odlaze iz Francuske u Belgiju kako bi radile svoj posao.

ic-date-accent 7.8.
27 susjedstava

Dnevni boravak pod zvijezdama: Delta – obilje umjetnosti

U suradnji sa Filmaktivom, a u okviru programa Žiroskop i Dnevni boravak prikazujemo petkom odabrane dokumentarne filmove. Projekcija će se održati 7. kolovoza u 21.00 h u Zavičajnom muzeju Drenove (Drenovski put 138 A, Rijeka).