Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2

Kalendar

ic-date-accent 16.7.
Dopolavoro

Razgovor Igora Eškinje s Boštjanom Surinom

U okviru izložbe riječkog umjetnika Igora Eškinje "Sanjaju li biljke sutrašnjicu?", u četvrtak 16. srpnja u prostoru Delta Laba umjetnik će razgovarati s Boštjanom Surinom, biologom iz Prirodoslovnog muzeja Rijeka koji je Eškinji pomagao u istraživačkoj fazi projekta.

ic-date-accent 26.8.
Slatko i slano

Future Architecture Platform – The Publishing School

Kako izgleda arhitektonska edukacija, proizvodnja znanja, istraživanje potencijalnih suradnji i metoda transverzalne pedagogije unutar arhitektonskog obrazovanja? Odgovore na ta pitanja nudi četvrto izdanje programa Future Architecture Platform – prve paneuropske platforme koja okuplja muzeje arhitekture, festivale i producente koji djeluju u domeni arhitekture i čiji je cilj približiti široj javnosti ideje o budućnosti gradova i…

ic-date-accent 15. - 17.11.
Kulturna diplomacija

28. godišnja konferencija mreže NEMO

Konferencija okuplja dvjesto i pedeset predstavnika europskih nacionalnih muzejskih organizacija, muzejskih stručnjaka, kreatore kulturnih politika i aktivne sudionike u europskim muzeološkim projektima.

ic-date-accent 28. - 31.1.
Slatko i slano

S&S SUM-UP

Stotine suradnika i partnera u programskog pravcu Slatko i slano opisat će na konferenciji svoja iskustva i pokušati predvidjeti moguće budućnosti postindustrijske Rijeke.