Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
DOGAĐANJE: 27 susjedstava

“Mreža kina na egzotičnim lokacijama” za uzbudljivo filmsko ljeto Europske prijestolnice kulture

12.11.2019. 19h / Rab
Share

Vođeni idejom izmještanja različitih kulturno-umjetničkih sadržaja u neobične i dislocirane prostore, Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, u sklopu programskog pravca 27 susjedstava, ovog ljeta donosi program Mreže kina na egzotičnim lokacijama.

Njime nastojimo povećati broj programa na lokacijama izvan uobičajenih turističkih ruta, fokusirajući se na život zajednice i kulturu svakodnevnog življenja. Programi se tako održavaju na netipičnim lokacijama prikladnim za filmske projekcije: u ulozi kina su kafići, klubovi, domovi kulture, galerije, igrališta, plaže, a sve s ciljem buđenja interesa šire publike za dokumentarni film i razvijanja dijaloga o važnim društvenim temama.

27 susjedstava Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture i KineDok (zajednički projekt sedam europskih filmskih organizacija za alternativnu distribuciju dokumentaraca) uzbudljivo filmsko ljeto donose u čak jedanaest susjedstava diljem Primorsko-goranske županije: u Delnice, Gomirje, na Drenovu, u Lovran, Novi Vinodolski, Vrbnik, Mrkopalj, Matulje, Kostrenu te na otoke Rab i Unije.

 

Naslov (originalni): Ouale lui Tarzan
Naslov (hrvatski): Tarzanovi testisi
Vrijeme: 105
Redatelj: Alexandru Solomon
Jezik: rumunjski
Godina: 2018
Zemlja: Rumunjska
Producent: Ada Solomon
Produkcija: Hi Film Productions
Distribucija: Hi Film Productions
Link

Kategorije: 27 susjedstava
Tagovi: kino Rab Rijeka 2020
Share
Rab