Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2

Kalendar

ic-date-accent 2.7. - 31.8.
Slatko i slano

Ebriphon – Christine Hinterkörner i Patrik Huber (AT)

Zvučna instalacija postavlja se na Molo longo i donosi simfoniju snimljenu u luci za rasuti teret u Bakru.

ic-date-accent 14.7.
Slatko i slano

Šašavi klobučar: Ispred Tesle

U četvrtak, 9. srpnja na Trgu Ivana Klobučarića u Rijeci postavljena se tri drvena paviljona za odmor i druženje prolaznika. Svečano otvaranje paviljona održat će se u utorak, 14. srpnja u 19.00 h, događanjem Ispred Tesle, čime se sugerira na Osnovnu školu Nikole Tesle u neposrednoj blizini.

ic-date-accent 16. - 18.7.
Slatko i slano

Murali uz more – Festival Rijeka murala

Internacionalni festival mural, graffiti i street arta, održat će se od 12 - 19. srpnja na atraktivnim lokacijama fasada u Vodovodnoj i Ružićevoj ulici, a okupit će poznate europske, regionalne i domaće umjetnike.

ic-date-accent 17. - 18.7.
Slatko i slano

Sailor Sweet&Salt Music Festival

Multidisciplinarni projekt koji objedinjuje znanost, umjetnost i popularnu kulturu i uključuje biranu selekciju izvođača pop, rock i elektroničke glazbe.

ic-date-accent 23.7. - 31.12.
Dječja kuća, Slatko i slano

Balthazarov Uragan – Benussi&theFish – Dorja Benussi (HR) i Ivan Benussi (RS)

Prostor oko starog broda Uragan pretvara se u dječje igralište s pogledom na Balthazargrad!

ic-date-accent 14.8. - 31.10.
Slatko i slano

Fiume Fantastika: Fenomeni grada

Multimedijalna izložba Fiume Fantastika tumači modernu povijest dramatičnog urbanog razvoja Rijeke i regije prateći preklapanja društvenih i arhitektonskih projekata. Zasnovana na višegodišnjim istraživanjima, izložba prati posljednjih stotinu i pedeset godina urbane povijesti Rijeke tijekom koje grad doživljava radikalan rast i postaje respektabilno i globalno povezano prometno i industrijsko središte.

ic-date-accent 26.8.
Slatko i slano

Future Architecture Platform – The Publishing School

Kako izgleda arhitektonska edukacija, proizvodnja znanja, istraživanje potencijalnih suradnji i metoda transverzalne pedagogije unutar arhitektonskog obrazovanja? Odgovore na ta pitanja nudi četvrto izdanje programa Future Architecture Platform – prve paneuropske platforme koja okuplja muzeje arhitekture, festivale i producente koji djeluju u domeni arhitekture i čiji je cilj približiti široj javnosti ideje o budućnosti gradova i…

ic-date-accent 28. - 31.1.
Slatko i slano

S&S SUM-UP

Stotine suradnika i partnera u programskog pravcu Slatko i slano opisat će na konferenciji svoja iskustva i pokušati predvidjeti moguće budućnosti postindustrijske Rijeke.