Potaknuti interesom Novog lista za naš newsletter Vjesnik čiji smo prvi broj odaslali prije desetak dana, i dodatno potaknuti pojedinačnim upitima koji su uslijedili nakon objave članka o Vjesniku, želimo sve koji to još ne znaju uputiti kako se postaje pretplatnikom newslettera.

Vjesnik je, naime, mjesečni newsletter, šaljemo ga polovicom mjeseca, a svrha mu je sve zainteresirane izvijestiti o događanjima u našoj i produkciji naših partnera te o svim događanjima relevantnima za projekt Rijeka 2020 – EPK.

Idući će Vjesnik na adrese primatelja stići polovicom siječnja a u njemu ćemo izvijestiti o najvažnijim događajima u prethodnom razdoblju te o najavama za ostatak siječnja i veljaču.

No ključno je pitanje, kako se postaje pretplatnikom Vjesnika?

Na samom dnu naše stranice nalazi se ikona “Prijavi se za newsletter”. Na praznu crtu na kojoj sivim slovima piše email@address.com, valja upisati vlastitu mail adresu i kliknuti “Pošalji”.

Eto, tako postajete pretplatnikom newslettera.

Kako on izgleda, vidjet ćete prilikom prvog slanja, dakle polovicom siječnja.

Jednom kad Vjesnik stigne na vašu adresu, obratite pozornost na ikonu “Prilagodi mojim interesima”. Klikom na nju nudi se upitnik o informacijama koje od nas želite primati. Zasad smo ih podijelili u tri kategorije, na interes za pretplatu na sve newslettere EPK, pretplatu isključivo na newslettere o našim edukacijama te pretplatu na informacije o priredbama i javnim događanjima. Popunjavanjem upitnika, bit će vam omogućeno da od nas primate baš one informacije koje su vam od primarnog interesa.

Prvi broj Vjesnika pronađite OVDJE a zatim se ponovno čitamo  u 2018!