Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Upoznaj EPK, Vijesti

ambasadoRI DJ NATJECANJE RIEPK2020

Znaš da je Rijeka grad kandidat za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine? Imaš ideju kako četiri teme koncepta (rad, manjine, voda, luka) pretočiti u glazbu? Želiš postati DJ – ambasador/promotor RiEPK2020 i nastupiti na jednom od četiri promotivna partija? Pošalji nam svoj mix! 
HGU – Podružnica 3, Rijeka i Odjel gradske uprave za kulturu Grada Rijeke raspisuju natječaj za DJ-e povodom kandidiranja Grada Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020.

Grad Rijeka svojom kandidaturom želi proširiti opseg i raznolikost kulturne ponude, potaknuti pristup i sudjelovanje u kulturi, jačati kapacitete kulturnog sektora i njegove veze s drugim sektorima te povećati međunarodnu vidljivost i profil Grada. U pripremu kandidature Rijeka želi uključiti čitavu zajednicu, želi da ona bude temeljena na suradnji čitavog kulturnog sektora , ali i drugih sektora i dionika, u gradu, regiji i šire.
Ovim putem, pozivamo na uključenje sve koji se bave DJingom i koji imaju ideju kako pretočiti identitet grada u dvadesetominutni mix na zadane teme: voda, luka, rad i manjine.

Kako?

Složite mix (ne duži od 20 minuta), dignite ga na soundcloud ili mixcloud pod nazivom „RiEPK2020nazivmixa“, dozvolite download i pošaljete nam link s kratkim opisom (dvije – tri rečenice) o tome kako vas je koncept inspirirao – na adresu: epk2020@rijeka.hr

Mi ćemo „skinuti“ vaše mixeve, povezati ih s fotografijama iz natječaja „Oko kulture“ i u obliku videa staviti na naš Facebook page gdje će publika moći glasati za najbolji mix. Dva DJ-a bira publika, a dva stručni žiri.

Natječaj je otvoren od 15.9. – 15.10. 2014., a rezultati će biti javno objavljeni 15.11. 2014.

  • na natječaj se mogu prijaviti svi, stariji od 18 godina
  • svi žanrovi su dobrodošli
  • Prva 4 DJa osim slave i javne promocije očekuju i nagrade