Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
27 susjedstava, Vijesti

Besplatna keramička radionica za djecu u susjedstvu Jelenje

U petak, 2. listopada 2020.g. u susjedstvu Jelenje, jednom od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, u Domu kulture u Dražicama (Dražičkih boraca 64, Dražice) od 15 do 19 sati održat će se besplatna edukativno keramička radionica za početnike.

Ovoga puta djelić atmosfere jelenjske udruge Margareta Cro Art, koja već godinama potiče umjetničko i kreativno izražavanje djece, donijet će Margareta Krstić, koja će polaznike naučiti osnove rada s glinom. Sudjelovati mogu djeca predškolskog i školskog uzrasta, uz prijavu na broj telefona 0981979792 (Margareta). 

Radionica se organizira u sklopu programa Dnevnog boravka. Dnevni boravci svakog od 27 susjedstava EPK zamišljeni su kao prostori susreta i druženja koji u sebi nose djelić kućne obiteljske atmosfere prenesene u javne prostore.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih važećih preporuka za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te obvezno nošenje zaštitnih maski za lice u zatvorenom prostoru.