Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Vijesti

Heterotopia, Six Martinis and a Blow Job

Dugometražni film o snowboardingu u produkciji Yougofirst kolektiva: HETEROTOPIA predstavlja skupinu snowboardera iz regije koji su prošlu zimu proveli u potrazi za urbanim lokacijama koje su koristili kao slučajna igrališta u kojima mogu prakticirati svoju omiljenu aktivnost daleko od planinskih vrhova i skijaških žičara. HETEROTOPIA je dokument vremena jedne generacije snowboardera koja sport koristi kao medijatora za svoje kreativno izražavanje, dok ulice postaju njihovi parkovi, a kamera bilježi specifičnu interpretaciju svakodnevnog prostora putem tjelesnog izvođenja čina bordanja.

ProstorPlus surađuje s kolektivom Yougofirst na premijeri snowboard filma HETEROTOPIA čija će se premijera održati u petak 21.11.2014. u 21:30 u Filodrammatici s after partyjem Six Martinis and a Blow Job u klubu Crkva s početkom u 23:00 sata.

HETEROTOPIA: TEASER from YOUGOFIRST collective on Vimeo.

Six Martinis and a Blow Job multimedijalni je glazbeni program unutar kojeg se promiče queer party kultura kroz prizmu različitih oblika izvedbenih i vizualnih umjetnosti tematizirajući široki LGBTIQ kontekst. Six Martinis and a Blow Job uz premijeru filma HETEROTOPIA postaje after party filma kroz tematski party “The winter is coming”. Dj line up čine probrana i poznata imena riječke glazbene scene unutar kombinacije Tikach + Nino Bellen + Denona, a cijena karte je 35 kn. Maske su obavezne!