Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
27 susjedstava, Vijesti

Izložba dječjih radova “Kostrena u oku djeteta”

Radove izlažu polaznici likovnih radionica Mali pinel, djeca u dobi od sedam do četrnaest godina, koji su radove stvarali pod vodstvom Edija Gustina.

U holu Narodne čitaonice u Kostreni sv. Luciji (Sveta Lucija 14, Kostrena), u sklopu programa Dnevnog boravka susjedstva Kostrena – jednog od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture – postavljena je izložba dječjih radova Kostrena u oku djeteta. Radove izlažu polaznici likovnih radionica Mali pinel, djeca u dobi od sedam do četrnaest godina, koji su radove stvarali pod vodstvom Edija Gustina. 

Izložba, na koju je ulaz besplatan, može se pogledati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 14 sati, utorkom i četvrtkom od 14 do 19 te subotom od 8 do 12 sati. Izložba je otvorena do 23. studenog 2020. godine, a fotografije dječjih radova i njihovih autora, po završetku izložbe, bit će objavljene na portalu nasakostrena.hr.

Izložba se može razgledati uz poštivanje svih važećih mjera za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se posjetitelji pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti