Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Vijesti

Javni poziv za sudjelovanje u zajedničkom pjevanju na otvorenju EPK

U cjelosti prenosimo javni poziv Kulturno umjetničke udruge JEKA PRIMORJA Rijeka:

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Mješoviti pjevački zbor KUU „JEKA PRIMORJA“ iz Rijeke u suradnji s društvom RIJEKA 2020. poziva sve zainteresirane pjevačice i pjevače lijepog glasa i dobre volje da se priključe zajedničkom pjevanju na OTVORENJU EUROPSKE PRIJESTOLNICE KULTURE RIJEKA 2020., koje će se održati 1. veljače 2020. godine.

Želja nam je na jednom mjestu okupiti sve one koji žele dati svoj doprinos i svojim glasom uveličati ovaj značajni događaj. Posebno trebamo pjevačke glasove sopran, tenor i bas.

Ukoliko se prepoznajete u ovom Pozivu ili prepoznajete nekog od svoje rodbine ili prijatelja sve što trebate učiniti je prijaviti se i poslati svoje ime i prezime, godinu rođenja, pjevački glas (sopran, alt, tenor ili bas) te kratki opis eventualnog pjevačkog iskustva na adresu elektroničke pošte: jekaprimorja@yahoo.com , najkasnije do subote, 11. siječnja 2020. godine.

Odabir kandidata vršit će se prema kapacitetima i potrebama Otvorenja, a odabranim kandidatima javit ćemo se povratno sa svim potrebnim informacijama. Prve probe očekuju se sredinom siječnja 2020. godine, a iste će se intenzivirati prema kraju mjeseca i datumu nastupa.

Veselimo se što ćemo, predvođeni „JEKOM PRIMORJA“ zajedno okupiti „PJEVAČKI ZBOR OTVORENJA EUROPSKE PRIJESTOLNICE KULTURE RIJEKA 2020.“

Srdačno,
KUU „Jeka Primorja“
Rijeka

Preuzmi dokument