Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Vijesti, Volonteri

Menadžment volontera za ustanove u kulturi – drugi dio

U sklopu Volonterskog programa kandidature Rijeke kao Europske prijestolnice kulture, 26. i 27. listopada, u prostorijama udruge Smart održan je i drugi modul radionice “Menadžment volontera za ustanove u kulturi”.

Podsjetimo, prva radionica ciklusa održana je u rujnu. Upoznati sa svim prednostima i dobrobitima volonterskih programa,  mogućim preprekama i njihovim rješenjima, djelatnici ustanova ponukani novim znanjima i vještinama predano razvijaju ideje u osmišljavanju kvalitetnih, kreativnih i inovativnih volonterskih programa.

Radionice su završile, znanja su se proširila, ideje razmijenile, a mi se veselimo njihovoj realizaciji! U svemu je najvrjedniji pomak u stavu prema volontiranju kao vrijednosti nezaobilaznoj u radu sa zajednicom. Ovaj program izravno je usmjeren na stvaranje baze volontera u kulturi i preduvjet za snažan volonterski program u trenutku kada Rijeka postane Europska prijestolnica kulture.

Zahvaljujemo Marti i Tamari, voditeljicama edukacije koje su prokrčile put kroz sve nedoumice i neznanja, te svim predstavnicima ustanova u riječkoj kulturi koji su sudjelovali u edukaciji!

[foogallery id=”2625″]