Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Doba moći, Vijesti

Otvorene prijave za sudjelovanje u umjetničkom radu “Objekti brige”

“Objekti brige” naziv je događanja umjetnice Teute Gatolin koji će se u Lipi održati u petak, 23. listopada u trajanju od od 13 do 21 sati.

Brigu možemo shvatiti kao jednu od temeljnih odlika ljudske interakcije – brinemo jedni za druge, za sebe, za prostore u kojima se nalazimo. Brinemo kako bismo izgradili sadašnjosti, zamislili budućnosti i stvorili međuodnos s prošlošću. Briga je praktični oblik empatije i osnova je na kojoj se gradi razumijevanje.
Umjetnica poziva sve zainteresirane da joj se pridruže u postavljanju instalacije te promišljanju što sve briga može biti, kojih vrsta, kakvih tekstura, u kojim predmetima, mjestima, događajima ili djelovanjima se ona iskazuje.
Sudjelovanje je besplatno, no broj posjetitelja je ograničen. Zbog pridržavanja epidemioloških smjernica vaše sudjelovanje će se odvijati u manjim grupama od 5 osoba kroz 3 termina. Odaberite termin te svoj dolazak najavite mailom na lipapamti(et)ppmhp.hr ili telefonom na 0914440142.
Više o terminima i programu pročitajte ovdje.
Projekt se odvija u okviru programa “Prepoznavanje odsustva” kojeg u sklopu EPK programskog pravca Doba Moći EPK organizira Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka.