Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Furioza, Kuhinja različitosti, Ljeto u prijestolnici, Vijesti

Priprema i nabrijavanje – objavljena satnica i najavni video spot za koncert Chelsea Wolfe

U srijedu 1.8. očekuje nas riječki koncert američke underground kantautorice Chelsea Wolfe i belgijskih hardcore glazbenika Brutus, koji je zbog povećanog interesa publike s Trsatskog kaštela premješten na Trg riječke rezolucije.

Koncert će se održati po sljedećoj satnici: ulaz je otvoren od 20 sati, Brutus nastupaju u 21 sat, a zvijezda večeri, Chelsea Wolfe u 22 sata.

Ulaznice su još uvijek dostupne i mogu se kupiti u sustavu Entrio, Dallas Music Shopu Rijeka i u zagrebačkom Dirty Old Empireu po cijeni od 125,00 kn, dok će na sam dan koncerta iznositi 155,00 kuna.

Koncert je dio novog glazbenog programa Ciklus Furioza programskog pravca Kuhinja Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture u sklopu kojeg se na iznimnim riječkim lokacijama na otvorenom održavaju koncerti ženskih glazbenica, organiziran u suradnji s riječkim Distune Promotionom.

Chelsea Wolfe je američka underground glazbenica izuzetno zanimljivog glasa i zvuka koji kombinira folk, goth, industrial s intrigantnim, autobiografskim i mističnim tekstovima te slojevitom zvučnom kulisom. Trenutačno se nalazi na europskoj turneji započetoj na jednom od najboljih europskih glazbenih festivala, danskom Roskildeu, gdje promovira svoj najnoviji album „Hiss Spun“, a na pojedinim nastupima pridružio im se i belgijski hardcore sastav Brutus koji energiju koju crpi podjednako iz crnometalske glazbe i zavodljivih pop melodija. U nekoliko intervjua koje je glazbenica dala za domaće medije, istaknula je kako se izuzetno raduje dolasku na more i koncertu u Rijeci, povezala se intimno i karakterom uz naziv Ciklusa Furioza te potvrdila da je i sama furiozna odmetnica i autsajderica.

Facebook event