Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Tobogan, Vijesti

Projekcija filma Putovanje jednog princa

U ponedjeljak, 20. srpnja 2020.g. u 21.15 sati na Trgu Matije Vlačića Flaciusa (tzv. Čajnom trgu), u sklopu dječjeg festivala Tobogan Europske prijestolnice kulture održat će se projekcija filma Putovanje jednog princa, za sve one koji vole fantastične avanture i istraživanja, ali uživaju i u umjetnosti animacije.

Majmun Princ Laurent nasukao se na nepoznatu obalu zemlje Niokous koju, također, nastanjuju stanovnici iste vrste. Princ najprije biva podvrgnut nizu znanstvenih istraživanja koja pokažu da on govori različitim jezikom, a potom mu bude dodijeljena i pratnja, dvanaestogodišnji Tom, koji ga provede po glavnom gradu i okolnoj džungli u kojoj otkriju nepoznat i čaroban svijet.

Putovanje jednog princa posljednji je film svjetski poznatog francuskog majstora animacije koji je prikazan na mnogobrojnim svjetskim filmskim festivalima (Locarno, New York, Rotterdam), a sada ćemo ga imati prilike i pogledati i u Rijeci. 

Ulaz je slobodan.

U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija će se održati u dvorani Art-kina Croatia u utorak 21.7. 2020. s početkom u 19.35 sati. U tom je slučaju potrebno rezervirati ulaznice na e-mail: ulaznice@art-kino.org.

 

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.

Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.