Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Brickzine, Brickzine vijesti, Vijesti

Svježi dizajnerski koncept klupe za dojenje beba

Dojenje je vrlo važno za zdravlje bebe, ali takav način hranjenja u javnom prostoru mnogima je neugodan. Ne mislimo da treba imati komplekse, a tu je i dizajnersko rješenje koje bi moglo pomoći.

Praški studio 52hours kreirao je intrigantno rješenje klupe za dojilje koja se može koristiti u raznim dućanima, ustanovama, uredima, ulici… Naime, dojenje djece u javnosti mnogim majkama (a i očevima) predstavlja psihološku barijeru zbog osjećaja izloženosti i neugode. Ni promatrači ponekad ne znaju što sa sobom u takvim situacijama.

Ne bi li se olakšalo dojenje koje bebama znači hranu, imunitet i zdravlje dizajnirali su klupu koja spaja njenu društvenu ulogu, ali osigurava i prostor diskrecije za dojilju i dijete bez kompletne izolacije od okoline. Pogledajte dopadljivo dizajnersko rješenje i razmislite o vrsti klupa koje mogu krasiti vašu neposrednu okolinu.

Nije riječ samo o konceptu već se razvija i ozbiljan poslovni model. Posjetite stranicu projekta i saznajte kako i vaša zajednica može doći do željene klupe.