Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
Ljeto u prijestolnici, Vijesti

Vokalna senzacija Božo Vrećo u sklopu Ljeta na Gradini

Ljeto na Gradini u utorak 7. kolovoza na drevne zidine Trsatskog kaštela dovodi vokalnu senzaciju Božu Vreću, a na pozornici će mu se pridružiti renomirani glazbenici – Miro Navračić, Marko Louis i Hrvoje Rupčić.

Ovaj svestrani glazbenik ponajprije je veliki zaljubljenik u umjetnost, točnije u sevdah i to onaj u svom iskonskom obliku, zbog čega se i u svom glazbenom opusu vraća prapočecima sevdaha. Za sebe kaže kako ga karakterizira dualnost; Božo je i muškarac i žena, sklad modernog i tradicionalnog, a samim time i sinonim za potpunu slobodu. On je interpretator, pjevač, ali i autor sevdalinki, zbog čega u svaki dio izvedbe nastoji utkati sebe i publici priuštiti istinski emotivni doživljaj.

Svojom autentičnom pojavom, upečatljivim scenskim nastupom te anđeoskim glasom posjetiteljima Trsatskog kaštela prenijet će emociju ljubavi kroz inspirativni sevdah. Božo Vrećo je osoba koja uistinu živi sevdah – stvara ga, interpretira, ali i proživljava u svojim izvedbama. No, ono što je najvažnije – uspijeva to prenijeti i na publiku pa se često spominje kako je njegov koncert na rubu meditativnog iskustva.

Koncert počinje u 21.30 sati, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 sati.