Group 42 CopyGroup 35Group 42Group 42 Copy 3Group 34Group 42 Copy 2
RiHub, Vijesti

Vrijeme je za Ljetni artBazaar 2019!

Na sajmu sudjeluje 30 izlagača, a gotovo polovica izlagača ovog izdanja artBazaar-a prvi put sudjeluje na našem artBazaaru! Ljetni artBazaar 2019 održat će se 8. i 9. lipnja, od 12 do 19h u prostoru RiHuba, Ivana Grohovca 1/a.

U subotu, 8. lipnja, od 16 – 19h, artBaazar će ugostiti MALI BUVLJAK. Mali buvljak (by Urbani separe) je dječji buvljak na kojem djeca razmjenjuju ili prodaju svoje rukotvorine, igračke, stripove i slikovnice drugoj djeci. Pritom ih ekipa iz Urbanog separea podučava osnovnim prodajnim, pregovaračkim i prezentacijskim vještinama.
Klince se na taj način potiče da budu kreativni, da razmišljaju o održivosti, ali im se skreće pozornost da “novo” nije samo nešto zamotano u ambalažu i kupljeno, nego “novo” može biti i nečije staro, rabljeno i razmjenjeno.
Djecu se također potiče da kroz takvu aktivnost sklapaju nova prijateljstva i razvijaju komunikacijske vještine s drugom djecom i odraslima. Kako bi sudjelovali na Malom buvljaku potrebno je ispuniti prijavnicu, svi detalji i pravila pišu u prijavnici: https://bit.ly/2EQH3en

ArtBazaar je projekt urbane tržnice koji umjetnicima i kreativcima omogućuje predstavljane svojih radova u organizaciji Odjela gradske uprave za kulturu i udruge ArtBazaar.